Echipa noastră

Suntem o echipă energică, de oameni dedicați și gata să ofere tot ce au mai bun pentru educația și viitorul elevilor deficienți de auz. Spunem oameni pentru că echipa noastră nu este formată doar din profesori specialiști ci din oameni care fac din școala noastră un mediu potrivit de învățare și creștere pentru fiecare elev.
Echipa de lucru este formată din profesori specializați, absolvenți ai facultăților de profil care urmat stagii de pregătire cu profesori experți, atât în mediul de lucru academic, cât și în lucru direct cu copiii din școală şi grădiniţă. Una dintre valorile importante ale școlii noastre este formarea continuă a profesorilor, care se realizează prin discuții de grup, schimburi de experiență cu alte școli (din România și alte țări europene) Motivarea acestora în vederea perfecționării constante (workshop-uri, dezvoltare personală, leadership, cărți de specialitate, articole științifice, modificări curriculare).

Director  Consiliu de Administrație  Profesori Psihopedagogi   Profesori Psihopedagogie Specială  Profesori specialități  Profesori-educatori 

Departament auxiliar  Instructori de educație școlară Departament nedidactic